Home

Welkom bij Bed & Breakfast Gorinchem Centrum

 

Bed & Breakfast Gorinchem Centrum is gevestigd, in een karakteristiek herenhuis gebouwd in 1887, in het hartje van de historische binnenstad van Gorinchem en is een comfortabel gastenverblijf met veel privacy. Op de begane grond is er een ruime ontbijt-zitruimte met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping zijn de zit-slaapkamers. De luxe badkamers en toiletten maken het geheel compleet. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals WIFI-internet, Smart TV en centrale verwarming.

Gorinchem heeft een historisch stadskern met leuke winkels, gezellige terrassen met een ruim aanbod aan restaurants. Dit alles is makkelijk te belopen vanuit de Bed & Breakfast Gorinchem Centrum.

Met vriendelijke groet,

Mame van Os

Eigenaresse

 

Type kamers

 

De comfortabele twee persoons zit-slaapkamer is sfeervol ingericht en heeft een eigen badkamer en een toilet aansluitend op de slaapruimte.

De  een persoons zit-slaapkamer  heeft eveneens een eigen badkamer met een toilet aansluitend op de slaapruimte.

Prijzen : voor de twee persoonskamer € 95, - inclusief uitgebreid vers ontbijt, voor de een persoons kamer € 79, - inclusief uitgebreid vers ontbijt.

 

Voorwaarden

Inchecken: 14.00 uur tot 21.30 uur

Uitchecken: 08.00 uur tot 11.00 uur

Ontbijt vanaf: 07.30 uur tot 10.00 uur

Betaalmethoden: Contant of per overboeking (vooruit)

 

Meer informatie

Wilt u een paar daagjes genieten in of in de naaste omgeving van Gorinchem ?

Gorinchem is centraal gelegen en ligt op het snijpunt waar de A15 en A27 bij elkaar komen en is ook per spoor goed bereikbaar. De ligging als vesting- en garnizoensstad aan de rivier de Boven-Merwede waar vroeger Waal en Maas samenkwamen bij Slot Loevestein, is kenmerkend voor Gorinchem.

Houdt u van rust en natuur en wandelen?  Nationaal Park De Biesbosch ligt aan de overzijde van de brug over de Merwede.

Houdt u van fietsen? Dan is Gorinchem een ideaal vertrekpunt voor bijvoorbeeld een fietstocht langs de rivier de Linge. Te midden van een afwisselend landschap met  weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden rijdt u door historische dorpen en steden op deze route.

Houdt u van historie ? Dan is een bezoek aan Gorinchem meer dan de moeite waard . Gorinchem maakte als vestingstad onderdeel uit van zowel de Oude als de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Samen met het tegenoverliggende Woudrichem zorgde deze vesting voor de afsluiting van de rivier de Waal voor de vijand. Er bevonden zich in de stad kazernes, artillerieloodsen en veel andere gebouwen met een militaire bestemming. Een deel hiervan is bewaard gebleven. Door de vele monumentale panden, de zestiende-eeuwse stadswallen en de prachtige Dalempoort is de historie overal in de binnenstad zichtbaar en tastbaar. In de nabije omgeving zijn er veel bunkers en forten van de Hollandse Waterlinie bewaard gebleven die u kunt bezoeken, zoals Fort Vuren en Fort Asperen.

Bij het vertrouwde VVV kantoor vindt u alle informatie over Gorinchem. Of zie www.mooigorinchem.nl

 

 

Contact

Astou & Mame van Os:

Tel: 0031(0)642531231 / mobiel tel: 0031(0)640819423

Per e-mail: info@mvofacilitymanagement.nl

Adres: Zusterstraat 26 , 4201 EL Gorinchem

Parkeren is in de directe omgeving mogelijk en in de naaste omgeving is er een parkeergarage aanwezig (gratis in de avonduren) en kent Gorinchem voordelige dagtarieven voor het parkeren of nog iets verder weg kunt u gratis parkeren.

Bent u met de fiets? Dan kunt u die veilig, gratis, bij ons plaatsen.

Vanaf het treinstation in Gorinchem is de loopafstand 1,2 km naar de zusterstraat.

 

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*